Regim de slabit disociat

Un regim disociat presupune consumul de alimente diferite in fiecare zi a saptamanii, timp de sapte zile. Sunt foarte multe exemple reale de persoane carora un regim de slabit disociat i-a ajutat sa slabeasca asa ca o sa slabesti cu siguranta daca chiar iti doresti acest lucru. Inainte de a-ti prezenta un model de regim trebuie sa cunosti niste reguli care trebuiesc puse in practica:

  • In zilele in care vei consuma carne, nu trebuie sa consumi ceai sau produse din plante
  • Orice ai face nu te infometa, acest lucru duce la ineficienta dietei
  • Ramai hidratat de fiecare data. Apa te ajuta cu adevarat sa slabesti, asa ca iti recomand sa consumi cel putin doi litri pe zi
  • Nu consuma bauturi alcoolice sau carbogazoase

Acum sa vedem cum arata un model de regim disociat: Prima zi va fi zi de orez, asta inseamna ca vei consuma numai orez integral fiert simplu sau impreuna cu verdeturi. In cea de-a doua zi a regimului, ziua de fructe, vei consuma numai fructe (nu iti recomand bananele si nici fructele cu un continut ridicat de zahar). In cea de-a treia zi a saptamanii va trebui sa consumi lapte (nu mai mult de 2.5 – 3 litri). Se pot consuma si lactate cu continut redus de grasimi. Am ajuns in ziua a patra in care este recomandat consumul de sucuri. Acestea fie ca vor fi de fructe, fie ca vor fi de legume, fie combinate, vor trebui facute manual si consumate pe loc. In ziua a cincea ai voie sa mananci legume fierte sau pregatite la cuptor (fara ulei). In penultima zi a dietei consumam peste fiert sau la gratar… dar atentie.. fara sosuri. In ultima zi nu vei avea un meniu anume si vei putea consuma cate putin din alimentele consumate in zilele precedente (sa nu abuzezi). Repeta acest regim pana cand slabesti cat doresti, dar nu este recomandat sa abuzezi pentru ca pe termen lung poate avea efecte secundare asupra organismului.